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Registros recuperados : 26 | |
10. | | SAMPAIO, Y; COSTA, E. de F.; LIMA, R. C.; SAMPAIO, E. V. S. B. Eficiência econômica e competitividade da cadeia produtiva de derivados da cana-de-açúcar: rapadura, mel, alfenim e açúcar mascavo em Alagoas. Revista Economica do Nordeste, Fortaleza, v.36, n.3, p. 430-455, jul./set., 2005. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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14. | | CARVALHO, R. G. de; TENÓRIO JUNIOR, A. J. de A.; SOBEL, T. F.; XAVIER, L. F.; COSTA, E. de F. Interação econômica Pernambuco-Portugal: implicações sobre a economia estadual (2004-2006). Revista Econômica do Nordeste, Fortaleza, v. 41, n. 3, p. 621-652, jul./set. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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15. | | KICH, J. D.; COLDEBELLA, A.; ALBUQUERQUE, E. R.; CARDOSO, M. R. de I.; CORBELLINI, L. G.; COSTA, E. de F. Modernização da inspeção sanitária em abatedouros suínos: inspeção baseada em risco. In: CONGRESSO NACIONAL, 19.; CONGRESSO INTERNACIONAL, 1., 2019, Toledo. O futuro mercado de suínos, fundamentado pela ciência e pelo conhecimento: anais. Toledo: ABRAVES, 2019. Revista Acadêmica de Ciência Animal, v. 17, supl. 1, p. 63-65, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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18. | | XAVIER, L. F.; CARVALHO, R. G. de; TENÓRIO JÚNIOR, A. J. de A.; SOUSA, E. S. de; COSTA, E. de F. Aproveitamento das relações entre Pernambuco e Portugal: uma análise do comércio potencial versus comércio efetivo. Revista Econômica do Nordeste, Fortaleza, v. 40, n. 1, p. 81-98, jan./mar. 2009. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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19. | | PISSETTI, C.; KICH, J. D.; ALLEN, H. K.; NAVARRETE, C.; COSTA, E. de F.; MORÉS, N.; CARDOSO, M. R. de I. Antimicrobial resistance in commensal Escherichia coli and Enterococcus spp. isolated from pigs subjected to different antimicrobial administration protocols. Research in Veterinary Science, v. 137, p. 174?185, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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20. | | KICH, J. D.; COSTA, E. de F.; TRIQUES, N. J.; NOGUEIRA, M. G.; DALLA COSTA, O. A.; COLDEBELLA, A.; CARDOSO, M. Assessment of different cut-off values of the ELISA-Typhimurium for the discrimination of swine herds with Salmonella isolation. Semina. Ciências Agrárias, Londrina, v. 37, n. 5, p. 3107-3114, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 26 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
07/04/2021 |
Data da última atualização: |
07/04/2021 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
KICH, J. D.; COLDEBELLA, A.; ALBUQUERQUE, E. R.; CARDOSO, M. R. de I.; CORBELLINI, L. G.; COSTA, E. de F. |
Título: |
Modernization of swine slaughter inspection in swine slaughter establishments: risk-based inspection: scientific opinion. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2021. |
Páginas: |
184 p. |
Série: |
(Embrapa Suínos e Aves. Documentos, 219). |
ISSN: |
0101-6245 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The main goal of the veterinary inspection of animal products is to safeguard consumers’ health and ensure the production of healthy foods. It also shares with other sectors the responsibility for meeting animal welfare and sanitary programs in force in Brazil. There has been a long-standing separation of the evaluation of animals, carcasses and offals into ante-mortem and post-mortem inspection. However, with increased regulatory demands, the inspection activity began to absorb tasks such as facility-based, document-based and process-based verifications varying in accordance with the needs of the slaughtering and processing establishments. |
Thesagro: |
Abate; Abatedouro; Biossegurança; Carcaça; Controle Biológico; Frigorífico; Inspeção Sanitária; Legislação; Políticas Públicas; Saúde Pública; Suinocultura. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/222393/1/final9663.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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